Блог

Як перевірити реле напруги та терморегулятор

13 травня 2019
Як перевірити реле напруги та терморегулятор

Ми живемо в епоху, коли електробезпека та енергоефективність є найважливішими критеріями в оцінці роботи будь-яких технічних засобів. Наші опалювальні системи все ще використовують для роботи невідновлювані енергоресурси, тому так важливо забезпечити їх ефективну діяльність при мінімальних витратах ресурсів.

Для забезпечення електробезпеки використовують реле напруги. Ці пристрої надійно захищають все електричне обладнання від раптових стрибків напруги.

А для забезпечення енергоефективності роботи опалювальних систем використовують терморегулятори. Ці пристрої призначені для підтримки встановленої температури у приміщенні та її контролю протягом заданого періоду часу.

Однак буває так, що опалювальна система з тієї чи іншої причини не забезпечує задані температурні умови. Також буває, що реле не здатні виконувати свої захисні функції. Які елементи системи можуть стати причиною цих збоїв, як простому користувачу самостійно їх усунути та на що, перш за все, звертати увагу? На ці та інші питання ми дамо відповідь у цій статті.

Реле напруги та стабілізатор: відмінності

18 квітня 2019
Реле напруги та стабілізатор: відмінності

Більшість енергетичних підприємств та мереж на території СНД побудовані понад півстоліття тому та давно вичерпали свій ресурс. Через брак коштів у бюджеті, заміна застарілого обладнання відбувається дуже повільно, а енергомережі працюють зі збоями.

Сьогодні непоодинокі випадки перепадів напруги в електромережі, які можуть стати причиною виходу з ладу електроприладів та навіть спровокувати пожежу.

Захистити техніку від стрибків напруги допомагають такі прилади, як стабілізатор та реле напруги. У цій статті ми розглянемо їх переваги та недоліки та з’ясуємо, що краще придбати для захисту помешкання.

Огляд терморегуляторів terneo s і terneo st

12 квітня 2019
Огляд терморегуляторів terneo s і terneo st

Ми підготували спеціальний відеоогляд terneo s і terneo st! У відео подивимося ближче на ці два терморегулятора і покажемо, що йде в комплекті і які функції у них є.

Огляд новинки: Реле напруги D2

28 березня 2019
Огляд новинки: Реле напруги D2

Хочемо представити вашій увазі новинку — реле напруги ZUBR D2 в компактному двухмодульному корпусі. Дане реле призначене для захисту споживачів електроенергії від стрибків напруги, характерних для неякісних електричних мереж.

Як обрати, підключити та налаштувати терморегулятор для інкубатора

15 березня 2019
Як обрати, підключити та налаштувати терморегулятор для інкубатора

Інкубатор використовується для виведення потомства різного роду птахів: перепелів, курей, качок, індиків та навіть страусів. Головним завданням цього пристрою є постійне підтримання оптимальної температури для правильного розвитку ембріонів. Продуктивність інкубаційної камери тим вище, чим стабільніше в ній температура. Як впоратися з підтриманням температури, читайте в статті.