Блог

Як вибрати терморегулятор для електричного котла?

7 листопада 2018
Як вибрати терморегулятор для електричного котла?

Електричні котли для опалювальних систем із застосуванням води в якості теплоносія отримали досить широке поширення. Такі котельні агрегати бувають переважно двох типів:

З трубчастими електронагрівачами (ТЕН).

Електродні (точніше — електролізних).

Їм, як і будь–яким іншим типам електронагрівальних приладів, потрібні терморегулятори, які, в свою чергу, вимагають правильного вибору.

Яка тепла підлога краще? Як вибрати кращу теплу підлогу для вашого будинку або квартири?

31 жовтня 2018
Яка тепла підлога краще? Як вибрати кращу теплу підлогу для вашого будинку або квартири?

Ви зібралися зробити в своєму житловому будинку або квартирі опалення типу «тепла підлога»? Щоб розібратися, який з варіантів виконання буде найкращим, треба розглянути всі особливості підбору, монтажу та експлуатації таких систем нагріву.

Новинка — ZUBR D2

24 жовтня 2018
Новинка — ZUBR D2

Пропонуємо увазі споживачів новинку — реле напруги ZUBR D2-63 в корпусі з полікарбонату, матеріалу, який не підтримує горіння. Воно оберігає різне (промислове і побутове) електричне обладнання від поломок при надмірній (за величиною) зміні напруги в однофазній мережі. Реле досить точно контролює напругу завдяки алгоритму TrueRMS. Він зменшує вплив мережевих перешкод на точність виміру напруги, коли форма останнього відрізняється від синусоїдальної. У разі неприпустимих коливань напруги реле гранично швидко відключить навантаження від електроживлення, щоб вберегти його від поломки.

Порівняння цифрових і механічних терморегуляторів для теплої підлоги

17 жовтня 2018
Порівняння цифрових і механічних терморегуляторів для теплої підлоги

Одним з важливих елементів електричного опалення типу «тепла підлога» став терморегулятор. Він служить для автоматизації процесів управління і контролю температури в приміщенні, підвищення енергетичної та економічної ефективності експлуатації таких систем. За допомогою таких приладів витрати на електроенергію для теплої підлоги можна скоротити на 30 – 75%.

Огляд додатка terneo

16 жовтня 2018
Огляд додатка terneo

Додаток terneo дозволяє користувачу налаштовувати терморегулятор відповідно до особистих потреб. За допомогою мобільного додатку можна не тільки обирати температуру, до якої буде грітися  тепла підлога, але і налаштувати зручний графік обігріву на період від'їзду. Повний огляд функцій додатку terneo дивіться в нашому відео!