Блог

Однофазні та трифазні реле напруги: як вибрати?

10 жовтня 2018
Однофазні та трифазні реле напруги: як вибрати?

З метою недопущення можливого експлуатування електроприладів (включаючи побутову техніку, промислове і технологічне обладнання) в умовах зниженої / завищеної напруги живлення мережі використовують реле для контролю цього параметра. Воно являє собою автоматичний пристрій, який ефективно захищає всі типи електроустановок від виникнення аварій, коли напруга сильно відхиляється від номінальної величини в 230 В.

Вибір терморегулятора для теплої підлоги

3 жовтня 2018
Вибір терморегулятора для теплої підлоги

Все частіше тепла підлога використовується в якості основного або додаткового джерела тепла в приміщенні. Для правильного функціонування системи підігріву підлоги, його роботою необхідно управляти. Терморегулятор призначений для підтримки і зміни необхідного режиму роботи системи, він відповідає за правильність і економічність роботи теплої підлоги, тому до вибору терморегулятора необхідно підходити відповідально.

Тепла підлога: переваги і недоліки

26 вересня 2018
Тепла підлога: переваги і недоліки

Для того, щоб правильно вибрати систему опалення на основі електричної теплої підлоги, слід всебічно оцінити всі її переваги і недоліки.

Як підключити реле струму?

19 вересня 2018
Як підключити реле струму?

Реле струму – автоматичний пристрій. Воно захищає однофазні електричні мережі змінної напруги від перевантаження або відхилень струму щодо заданих меж. Як його підключити розглянемо далі...

 

Види і особливості терморегуляторів для теплої підлоги

14 вересня 2018
Види і особливості терморегуляторів для теплої підлоги

Ефективність роботи теплої підлоги і економічність її експлуатації багато в чому залежить від процесу регулювання температури в приміщенні. Тобто в кінцевому рахунку — від регулятора. До цього пристрою у споживачів є різні побажання щодо якості теплового комфорту і призначеними для користувача властивостями. Тому нами пропонується кілька видів терморегуляторів для теплої підлоги.