Завдяки Геозонуванню terneo знає, коли в будинку нікого немає і автоматично вимикає нагрівання

Нова функція Геозонування стала доступна всім користувачам терморегуляторів terneo SX, terneo AX, terneo BX, terneo RZX при оновленні мобільного додатка terneo у вересні 2022 року. Для тих, хто придбав терморегулятор цієї серії раніше, сподіваємося, що ця функція стане приємним сюрпризом і новим етапом в економії енергії.

Використовуйте енергію тільки тоді, коли це потрібно

Геозонування принципово змінює патерн використання у бік економії. Завдяки їй, нагрівання працюватиме лише тоді, коли хтось із користувачів удома. Геозонування не замінює нагрівання за розкладом, а доповнює та покращує його. Наприклад, якщо згідно з розкладом нагрівання має бути включене, але вам довелося терміново піти, то terneo відключить нагрівання, поки вас немає вдома.

Більше контролю, менше налаштувань

Можливість змінювати температуру через додаток – звучало чудово, поки не з'явилася можливість делегувати це завдання! Згідно зі статистикою, у користувачів не завжди є можливість та бажання постійно тримати на контролі включення та вимкнення теплої підлоги!
Тепер власники Smart терморегуляторів terneo можуть розслабитися, а про оптимізацію витрат на теплу підлогу подбає сам терморегулятор.

Яку температуру краще вибрати для періоду вашої відсутності

Якщо ви використовуєте теплу підлогу як додаткове опалення, рекомендуємо в налаштуваннях Геозонування на час вашої відсутності вибрати відключення нагріву. Якщо тепла підлога виконує функцію основного опалення – оберіть на час вашої відсутності нижчу температуру,
але не вимикайте нагрівання повністю.

Геозонування враховує місце розташування всіх підключених користувачів

Щоб оптимізувати роботу Геозонування, виберіть в налаштуваннях радіус навколо будинку, а також час очікування на випадок можливого швидкого повернення. Таким чином, побачивши, що останній користувач відійшов від будинку, наприклад, на 50 метрів, terneo відрахує 15 хв
і вимкне нагрівання. Як тільки один із користувачів повернеться до радіусу 50 метрів – нагрівання відновиться.

Використання Wi-Fi мережі для коректної роботи Геозонування

У додатку terneo є можливість відстеження вашого розташування і по Wi-Fi мережі, якщо раптом виникла проблема з Геопозиціонуванням, наприклад, через погане з'єднання з супутником, перебуваючи в приміщенні. Використовуючи Wi-Fi мережу, Геопозиціонування з GPS не задіюється і тим самим заощаджує заряд вашого смартфона, а також забезпечує коректну, безперервну роботу Геозонування.

Якщо у вас кілька SMART терморегуляторів

Геозонування можна встановити для всієї групи ваших SMART терморегуляторів або тільки для деяких з них. Ви можете скопіювати налаштування Геозонування та застосувати для інших груп пристроїв, наприклад, розташованих на дачі, лише в кілька кліків.     

Push-повідомлення для відстеження статусу нагріву

Для додаткового інформування, ви можете включити додаток push-сповіщення. Тоді terneo повідомить вам про включення-вимкнення нагріву, пов'язаних зі зміною вашого розташування.

Ми приділяємо особливу увагу захисту персональних даних користувача

Важливо зазначити, що terneo не збирає, не зберігає і не передає третім особам ваші дані. У разі використання функції Геозонування, всі дані
про місцезнаходження збирає система вашого смартфона Android або iOs. А вже на підставі зібраних системою даних, terneo керує нагріванням.