Тимчасове припинення відвантажень реле напруги та терморегуляторів

Шановні партнери!

Внаслідок ракетного обстрілу 2 січня 2024 року на території виробництва та складу ДС Електронікс здійнялась масштабна пожежа. На момент влучення ракети на виробництві був вихідний день і наша найбільша радість, що всі співробітники цілі та ніхто не постраждав.

За попередніми даними руйнування катастрофічні, наразі триває гасіння пожежі, не до всіх приміщень дозволений доступ. Тож цього тижня збираємо повну інформацію щодо руйнувань, щоб оцінити збитки та запланувати подальші дії.

Відповідно всі відвантаження продукції зупинені. Через майбутній дефіцит реле напруги ZUBR та терморегуляторів terneo з повагою просимо наших дилерів та дистриб'юторів підтримувати рекомендовану роздрібну ціну на продукцію. Наші бренди це передусім український продукт для українців! 

Формат роботи в січні

 Офіс продовжить працювати за адресою Північно-Сирецька 1-3, він знаходиться в сусідній будові, яка не постраждала. Техпідтримка працює в штатному режимі. Сервісний центр відновить роботу впродовж декількох тижнів.

В січні ми очікуємо нову партію нагрівальної плівки, кабелів та матів ZUBR DC, тож будемо неймовірно щасливі отримати від вас нові замовлення на цей товар. 

Команда DS Electronics