Новинка! terneo pro-z — програмований терморегулятор для встановлення в розетку

Терморегулятор terneo pro-z — це втілення вже відомої вам моделі terneo pro в зручному корпусі для встановлення в розетку! Він допоможе забезпечити оптимальну температуру повітря в межах від 0 до 30 °С та суттєво зменшити розмір платежів за електроенергію (до 70 %).

Для яких систем призначений terneo pro-z?

Застосування terneo pro-z

Цей терморегулятор ідеально підходить для побутового застосування. Він призначений для програмованого керування інфрачервоними панелями, електричними конвекторами, тепловими вентиляторами та іншими обігрівальними приладами, які не оснащені власними термостатами. Потужність підключених приладів не повинна перевищувати 3 000 ВА, а максимальний струм, на який розрахований наш програматор, становить 16 А.

Які режими роботи доступні для вибору?

Режими роботи терморегулятора terneo pro-z

За допомогою режиму «таймер» ви можете програмувати обігрів окремо для буднів та вихідних, при чому кількість вихідних можна вибрати в меню. Для буднів обирайте до трьох періодів підтримання комфортної температури, а для вихідних — один. Протягом решти часу терморегулятор буде підтримувати економну температуру в приміщенні, що допоможе оптимально використовувати електроенергію.

Змінилися плани, і ви сьогодні не пішли на роботу? Активуйте «ручний» режим, і terneo pro-z буде постійно підтримувати задану температуру повітря. Зібралися поїхати на відпочинок? Установіть режим «від’їзд», і терморегулятор подбає про економну температуру «від’їзду», поки вас немає вдома.

Вибір та активація потрібного режиму здійснюється так само просто, як і в terneo pro.

Статистика споживання енергії та інші корисні функції

Терморегулятор terneo pro-z дозволяє переглядати споживання електроенергії за останню добу, тиждень або місяць після останнього скидання. Щоб розрахунок витрат був більш точним зазначте потужність підключеного обігрівального приладу в налаштуваннях пристрою (за замовчуванням 2000 Вт).

Для ще зручнішого користуватися нашим програматором ми подбали про додаткові функції та особливості.

Додаткові функції терморегулятора terneo pro-z

  1. Функція «відкрите вікно». Не витрачайте дарма електроенергію під час провітрювання приміщення: terneo pro-z здатний виявити різке зниження температури повітря та на 30 хв. вимкнути обігрів.
  2. Функція «попередній нагрів». Програматор самостійно визначає приблизний час нагрівання від температури «економ» до «комфорту». Це дозволяє забезпечити належні умови в приміщенні відразу після настання періоду комфорту.
  3. Можливість налаштовувати гістерезис від 1 до 10 °С. Гістерезис — це різниця між температурою уставки та температурою вмикання навантаження. Його стандартне значення для пристрою становить 1 °С. Збільшуйте гістерезис, щоб терморегулятор підтримував певний діапазон температури. Цим ви також подовжите термін служби реле пристрою, адже зменшиться частота його вмикання та вимикання.
  4. Для додаткового комфорту та економії електроенергії ви можете регулювати яскравість підсвічування рідкокристалічного екрану та його контраст.
  5. Меню налаштувань доступне чотирма мовами: українською, російською, англійською та німецькою.

Терморегулятор terneo pro-z дозволить забезпечувати ефективну роботу інфрачервоних панелей та інших обігрівальних приладів. Можливість програмування роботи дозволяє економити до 70 % електроенергії та постійно підтримувати оптимальну температуру в приміщенні. А просте встановлення в розетку дозволяє активувати обігрів уже за лічені хвилини.