Представляємо вам новий «хмарний» терморегулятор terneo sx для теплої підлоги

Терморегулятор terneo sx поєднує в собі всі наші напрацювання за 15 років діяльності: віддалене програмування та керування роботою з одного боку, та мінімалістичний зовнішній вигляд із сенсорними кнопками — з іншого. Він монтується у стандартний підрозетник діаметром 60 мм, та дозволяє підтримувати температуру підлоги в межах від 5 до 45 °С, а дані про температуру надходять від датчика, поміщеного в підлогу. Максимальна потужність навантаження на пристрій становить 3000 ВА, а максимальний струм — 16 А (як і для стандартних побутових розеток).

Ласкаво просимо до «хмари»

Синхронізація терморегулятора sx із хмарою

Для керування теплою підлогою вам потрібно завантажити мобільний додаток для смартфонів на основі Android або iOS, або скористатися сервісом my.terneo.ua. Створіть персональний обліковий запис або виконайте вхід за допомогою вашого профілю Google, Facebook чи VK. Сам процес підключення терморегулятора до Wi-Fi - мережі дуже простий, і зазвичай займає не більше 5 хвилин.

Інтерфейс обох сервісів дозволяє без зайвих зусиль установити до 16 періодів температури на день. Налаштований графік нагріву передається на терморегулятор, і записується в енергонезалежну пам’ять. Тому в разі відсутності Інтернет-з’єднання нагрівання продовжиться згідно зі збереженим графіком.

На «хмарі» зберігаються дані про нагрів за день, тиждень, місяць і рік. Ви можете використовувати їх для ретельнішого налаштування графіку роботи терморегулятора.

Режими роботи terneo sx

Режими робота терморегулятора terneo sx

Режим «розклад» — робота згідно зі встановленим через смартфон чи комп’ютер графік. Ми вже згадували, що віддалено можна налаштувати до 16 періодів нагрівання. Але з кнопок на самому терморегуляторі ви можете виставити інше значення температури, яке буде підтримуватися до закінчення поточного періоду на графіку.

Параметри режиму «від’їзд» також налаштовуються через смартфон або комп’ютер. Цей режим дозволяє встановити температуру на період, поки ви будете у відпустці чи вас просто не буде вдома. А перед вашим поверненням terneo sx знову забезпечить комфортні температурні умови в кімнаті.

Ручне керування особливо зручне, якщо, наприклад, ваші плани змінилися, і графік нагрівання тимчасово не актуальний.

Ми постійно удосконалюємо асортимент наших терморегуляторів для найкращого задоволення ваших потреб. Слідкуйте за оновленнями, щоб першими дізнатися про наступні наші новинки!