Скинути усі фільтри
Категорія продукції
Струм, А
Спосіб монтажу
Кількість фаз
Термозахист
TrueRMS
Проф. затримка відключення
Потужність, ВА

Реле напруги

Застосування захисних реле ZUBR дозволяє забезпечити максимальну безпеку вашої електротехніки. Усі вироби виготовляються на наших власних виробничих потужностях, що дозволяє ретельно контролювати всі етапи виробництва. Більш детальну інформацію про реле ZUBR ви можете дізнатися тут.

Запрошуємо переглянути короткий відеоогляд про асортимент реле напруги ZUBR на нашому YouTube.

Фільтр
Сортувати:
Показувати:
Вид:
ZUBR MF

ZUBR MF

Мультифункціональне реле з термозахистом та TruеRMS

Товар закінчився

1 165грн

Забезпечує комплексний захист однофазної мережі: контролює недопустимі відхилення напруги, перевищення споживання струму та активної потужності. Оснащене затримкою на вимикання та вмикання навантаження.

  • 1
  • 2
Скинути усі фільтри
Категорія продукції
Струм, А
Спосіб монтажу
Кількість фаз
Термозахист
TrueRMS
Проф. затримка відключення
Потужність, ВА

Реле напруги

Сучасна електротехніка чутлива до перепадів напруги в мережі. Це особливо характерно для електроніки, а також обладнання, яке має у своїй конструкції компресори (наприклад, холодильники, кондиціонери та ін.). Щоб його захистити, необхідно застосовувати реле контролю напруги. Компанія DS Electronics виготовляє такі прилади під власною торговою маркою ZUBR.

Пристрої ZUBR призначені для захисту електрообладнання в одно і трифазній мережі. Контроль здійснюється встановленням допустимих меж напруги (за замовчуванням ±10 % від 230 В). Додатковий захист обладнання забезпечує функція затримки вмикання. З її допомогою можна впевнитись, що параметри мережі після аварійної ситуації стабілізуються ще до моменту вмикання навантаження, а також дозволить уникнути частих вимкнень електроприладів.

Як вибрати реле напруги для дому?

У залежності від типу підключення розрізняють три види моделей:

  • для одного електроприладу, зі встановленням у розетку;
  • для декількох приладів, зі встановленням у розетку через подовжувач;
  • для всієї квартири чи дому, з монтажем у розподільний щиток на DIN-рейку.

Пристрої для встановлення в розетку дуже зручні в користуванні, оскільки для початку роботи достатньо просто вставити прилад у розетку та підключити до нього потрібну електротехніку.

Якщо ж є необхідність у підключенні групи приладів, наприклад, комп’ютерного блока, монітора і роутера, то краще застосовувати реле, виконаного у формі подовжувача з декількома розетками.

Ціна на пристрої для захисту всієї домашньої електромережі є вищою, ніж вартість розеткових приладів, оскільки вони розраховані на більше навантаження. Це забезпечується особливою схемотехнікою та застосування спеціальної технології високотемпературного зварювання силової частини пристрою.

Ви можете купити реле контролю напруги ZUBR у нашому Інтернет-магазині, і ми безкоштовно доставимо ваше замовлення в будь-яке відділення «Нової пошти». Також наша продукція представлена більш ніж у 600 магазинах будівельної техніки та матеріалів на території всієї країни.